ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1960 από τον Γιώργο και Διονύση Φωκά και ξεκίνησε με την παραγωγή σακούλων για τρόφιμα στην Νίκαια του Πειραιά.

Η πορεία μας παρέμεινε ανοδική και μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής.  Στη συνέχεια και με νέα κίνητρα έγινε η  ανάληψη των καθηκόντων της διοίκησης από την επόμενη γενιά. Η επιχείρηση εισήλθε δυναμικά στον χώρο της κυτιοποιίας και σύντομα εγκαθιδρύθηκε ανάμεσα στις πρωτοπόρες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Με μοντέρνες και φρέσκες ιδέες, απευθυνθήκαμε στην αγορά των τροφίμων και συμβάλλαμε στην προώθηση της ιδέας του marketing μέσω της συσκευασίας.

Για εμάς ένα κουτί δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησης σας  και αποτελεί το συνοδευτικό του προϊόντος σας, οπότε πρέπει να είναι οικονομικό, όμως ποιοτικό και αισθητικά άψογο.

Για αυτό και ήδη από το τέλος της δεκαετίας του 1980 η εταιρεία μας έχει δικό της σχεδιαστικό τμήμα, τόσο για την δημιουργία καλουπιων, όσο και εικαστικών.

Συνεργαστήκαμε μάλιστα και με την Σχολή ΑΚΤΟ ώστε να μάθουν οι επίδοξοι γραφίστες, όλα τα μυστικά της συσκευασίας.

Η Εταιρεία μας έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις ανά τα χρόνια όπως ΑΡΤΟΖΑ, ΗΟRECA, ARTOZYMA, GLIKOARTO στη Κύπρο, SIGEP στην Ιταλία, και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην INTERPACK στη Γερμανία, την μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας στον κόσμο.

Η Fokas Packaging εξάγει στις Η.Π.Α, σε πολλές χώρες της Ε.Ε., την Μεγάλη Βρετανία και τη Κύπρο. Με εγκαταστάσεις 8.500 τ.μ. σε χώρους παραγωγής και αποθήκευσης στην βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, εξειδικεύεται τόσο σε συσκευασίες τροφίμων όσο και σε βιομηχανικές καταναλωτικές συσκευασίες και χάρτινη σακούλα υψηλής ποιότητας.

Με όραμα και φρέσκες ιδέες προχωράμε δυναμικά και εξελισσόμαστε συνεχώς ώστε να παρέχουμε άριστα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας.