Επενδυοντας σε σχεσεις

Οι άνθρωποι πίσω από τις συσκευασίες μας αποτελούν μία δυνατή ομάδα ικανή, με καινοτόμες ιδέες.

Κοινός μας στόχος: η ανάπτυξη και η δημιουργία συσκευασιών που προωθούν τα προϊόντα και προσθέτουν στην τελική τους αξία.

Οι υπάλληλοί μας αποτελούν εγγύηση συνεχούς ανοδικής πορείας, όντας δημιουργικοί και παθιασμένοι και έτσι μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των υπαλλήλων μας είναι το Α και το Ω. Εργαζόμαστε σκληρά ώστε να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες και να διασφαλίζουμε ισότητα σε κάθε επίπεδο συμβάλλοντας θετικά στην τοπική κοινότητα και το περιβάλλον.

Στην παραγωγή μας τηρούμε όλες τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ενώ συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση παρέχεται από την εταιρεία μας στους υπαλλήλους εξασφαλίζοντας τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.

Εξελιξη

Σαν εταιρεία, η ευθύνη μας είναι να αναγνωρίσουμε τα διαφορετικά ταλέντα των ανθρώπων μας και να τους προσφέρουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Η εκπαίδευση και η βιωματική εκμάθηση αποτελούν βασικό συνδυασμό αυτού. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τους εργαζόμενους μας να αγκαλιάσουν τις νέες δυνατότητες, ανεξαρτήτως θέσης και επιπέδου στην οργάνωση της εταιρείας.

Η κατάρτισή τους αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής όμως, πάνω απ’ όλα πιστεύουμε στην όρεξη για δημιουργία και στο πάθος για την επίτευξη των στόχων μας.

Η καινοτομία, η πρωτοτυπία και η σκέψη «out of the box» είναι χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας μας, τα οποία μοιραζόμαστε με τους εργαζόμενους μας.

Πολιτικη & Πιστοποιησεις

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί πλήρως φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους αξιοποίησης, επεξεργασίας και διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι 100 % ανακυκλώσιμα και στις νέες σειρές προϊόντων μας χρησιμοποιούμε τα πιο προηγμένα και οικολογικά υλικά, μελάνια χαμηλής μετανάστευσης σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση και πιστοποίηση (ISO9001:2015) των προϊόντων μας.

Συνεργασιες

Η εταιρεία συνεργάζεται πάντα με πελάτες και προμηθευτές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μία αποδοτική και υπεύθυνη αλυσίδα προμηθευτών αποτελεί το κλειδί για να αποκτήσουμε ποιοτικές πρώτες ύλες και να παρέχουμε υπηρεσίες που ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας.